Παρακαλώ καλέστε με!
  • Γιατί να μη πάρω νέο laptop με 280€ και να πάρω μεταχειρισμένα από την Nexus;

Η ερασιτεχνική κατηγορία νέων laptop έχει παρατηρηθεί ότι ζεσταίνεται εύκολα, χαλάνε γρήγορα και είναι αργά. Η πρότασή μας για επαγγελματικά laptop που δεν ζεσταίνονται και είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν 24ώρες αδιάκοπα χωρίς να κολάνε προσφέρει ποιότητα και κέρδος στον καταναλωτή. Για ένα laptop που νέο είχε από 800€-2000€ και σαν 2ο χέρι κοστίζει από 150€-360€ μια τέτοια αγορά δίνει μεγάλο κέρδος στον καταναλωτή . Η εγγύηση μας είναι ποιοτικότερη των νέων laptop γιατί περιέχει αντικατάσταση προϊόντος για 12 μήνες ενώ οι νέοι μόνο για 5 μέρες επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σε 1-2 μέρες ενώ στα νέα μπορούν να μείνουν από 1-2 μήνες στην αντιπροσωπεία γιατί πολλά service εταιριών έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό.

  • Γιατί τα πουλάτε τόσο φθηνά;

Συνήθως οι μεγάλες τεχνολογικές και μη εταιρείες αλλάζουν τα laptop τους  με καινούργια μοντέλα , πολλά από αυτά είναι από εταιρείες leasingπου είναι υποχρεωμένοι να τα ανανεώνουν συχνά, ακόμη πολλά προέρχονται και από κατασχέσεις ή κλεισίματα εταιριών.  Σαν δεύτερο χέρι το προιόν έχει σαφώς πολύ χαμηλότερη τιμή από το νέο , κι έτσι δημιουργείται μεγάλο οικονομικό όφελος για τον αγοραστή.

  • Είναι άξια εμπιστοσύνης;

Ναι, κάθε laptop το οποίο αγοράζεις  περνάει πρώτα από έλεγχο στο εργοστάσιο στο εξωτερικό όπου κατηγοριοποιείται grade A , B , C.  Tα laptopπου εισάγουμε  είναι μόνο gradeA. Στον δεύτερο έλεγχο  περνάμε τα εργοστασιακά του standard, με γνήσιο λειτουργικό σύστημα ενώ ταυτόχρονα  δίνουμε  ένα χρόνο εγγύησης. Τα περισσότερα είναι αγρατζούνιστα , γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα .

  • Τι μάρκες είναι αυτά τα λαπτοπ;

Συνήθως είναι Dell, HP, Levono και Fujitsu Siemens.