Συχνές Ερωτήσεις

Τα ερασιτεχνικά Laptop έχει παρατηρηθεί ότι ζεσταίνονται εύκολα, χαλάνε γρήγορα και είναι αργά. Η πρότασή μας για επαγγελματικά Laptop που δεν ζεσταίνονται και είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν 24 ώρες αδιάκοπα χωρίς να κολλάνε, προσφέρει ποιότητα και κέρδος στον καταναλωτή. Μια αγορά ενός Laptop που νέο είχε από 800€-2000€ και σαν 2ο χέρι κοστίζει από 150€-400€ δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον καταναλωτή. Η εγγύηση των μεταχειρισμένων Laptop περιλαμβάνει αντικατάσταση προϊόντος για 12 μήνες και service στο χώρο μας, ενώ των νέων Laptop μόνο για 5 μέρες και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σε 1-2 μέρες. Τα νέα Laptop ωστόσο, πολλές φορές παραμένουν ακόμα και 1-2 μήνες στην αντιπροσωπεία, γιατί πολλά service εταιρειών έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Συνήθως οι μεγάλες – τεχνολογικές και μη – εταιρείες αντικαθιστούν τα Laptop τους  με καινούργια μοντέλα. Πολλά από αυτά είναι από εταιρείες leasing, ενώ άλλα προέρχονται από κατασχέσεις ή κλεισίματα εταιρειών.  Σαν δεύτερο χέρι το προϊόν έχει σαφώς πολύ χαμηλότερη τιμή από το νέο, κι έτσι δημιουργείται μεγάλο οικονομικό όφελος για τον αγοραστή.

Ναι, κάθε Laptop το οποίο αγοράζεις  περνάει πρώτα από έλεγχο στο εργοστάσιο στο εξωτερικό όπου κατηγοριοποιείται ως grade A, B, ή C. Tα Laptop που εισάγουμε είναι μόνο grade A. Στον δεύτερο έλεγχο περνάμε τα εργοστασιακά του standard, με γνήσιο λειτουργικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε ένα χρόνο εγγύησης. Όσον αφορά στο οπτικό κομμάτι, τα περισσότερα έχουν καθόλου ή ελάχιστες γρατζουνιές, γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

Οι συνηθέστερες μάρκες είναι Dell, HP, Lenovo και Fujitsu.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας